Пренос во живо: 19.02.2021, 10:30 CET – Криминалитетот, жртвите и нивните права: што можат земјите на ЕУ да направат за да ги зајакнат правата на жртвите?

Криминалитетот, жртвите и нивните права: што можат земјите на ЕУ да направат за да ги зајакнат правата на жртвите?

Премногу често на жртвите на криминал им се ускратува правата. Останаа безгласни и неподдржани. Особено страдаат младите и малцинствата, како што ФРА ќе открие за време на дебатата на 19 февруари.

Гледајте пренос во живо од 10:30 часот по средноевропско време

Top