Работилница “Местото и улогата на општинските совети”

Работилница на тема Местото и улогата на општинските совети за превенција на малолетничко престапништво, во Скопје, ХОТЕЛ АРКА. Со особено задоволство ВЕ ПОКАНУВАМЕ на завршната работилница што се одржува со поддршка на канцеларијата на УНИЦЕФ во Скопје, а во соработка со ДСПДП. […]

Повеќе…

Top