Ставот на проф. д-р Зоран Киткањ во однос на случајот девојчето Ембла од Гостивар

Членот на Државниот совет за детско престапништво, проф. д-р Зоран Киткањ во изјава за Канал 5 се осврна на случајот со девојчето Ембла од Гостивар.
Снимката од изјавата и целиот прилог може да го погледнете тука

Top