Остварена средба со Министерот за локална самоуправа Г-дин Сухејл Фазлиу

На 08.02.2019 година преставниците на Државниот совет за превенција од детско престапништво Г-ѓа Гордана Лажетиќ и Г-дин Миле Гиновски остварија работна средба со Министерот за локална самоуправа Г-дин Сухејл Фазлиу […]

Повеќе…

Top